Predstavljen Galaxy Note8

04.09.2017.
Galaxy Note8 ima beskrajni zaslon dijagonale 6,3-inča s Quad HD+ rezolucijom i Super AMOLED tehnologijom koja omogućava korisniku da vidi više uz manje skrolanja.

Samsung  je samo 12 dana nakon globalnog predstavljanja novog Galaxy Note 8, u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, održao i hrvatsku premijeru.

Samsung je prvi put predstavio Note seriju uređaja 2011. godine, koja od tada ima vjernu zajednicu zaljubljenika. Raduje nas što svega 12 dana nakon globalnog predstavljanja možemo pokazati Galaxy Note8, pametan telefon nove generacije s prepoznatljivim velikim zaslonom i S Pen olovkom, kao i nizom jedinstvenih značajki i karakteristika Galaxy serije, koje su zauvijek redefinirale korisničko iskustvo, istaknuo je na početku predstavljanja Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics.

U kombinaciji s aplikacijom Pair, korisnici pametnog telefona Galaxy Note8 mogu kreirati personaliziran par aplikacija na Edge izborniku te vrlo jednostavno pokrenuti dvije aplikacije u isto vrijeme. Na primjer, gledati video dok se dopisuju s prijateljem ili pristupiti konferencijskom pozivu dok gledaju njezin raspored.

Pomoću S Pen olovke moguće je diskretno pisati bilješke koristeći Screen off memo značajke. Oduševljava način na koji unaprijeđena S Pen olovka na Galaxy Note8 donosi potpuno novi način pisanja, crtanja i interakcije s telefonom kao i komunikacije s prijateljima, tako da se sada možemo izraziti na način na koji do sada niti jedan drugi pametni telefon nije omogućio, izdvojila je dizajnerica Kristina Burja, skicirajući nekoliko svojih modnih kreacija.

Always On Display omogućava Galaxy korisnicima da budu u toku sa svim notifikacijama bez otključavanja telefona, a trebaju li zapisati neku bilješku, uz pomoć Screen off memo opcije i S Pen olovke, mogu to učiniti bez otključavanja telefona.

Samsung je oduvijek bio orijentiran prema uvođenju novih standarda zakvalitetu kamera na pametnim telefonima, a Galaxy Note8 je njihova najbolja kamera do sada. Sjajna je Live Fokus značajka, koja omogućava kontrolu dubinske oštrine fotografije tako što korisniku omogućava prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon snimanja fotografije, kao i Dual Capture pomoću koje obje stražnje kamere snimaju istovremeno – jedna široki, a druga uski kut, rekao je fotograf Damir Hoyka, koji je imao prilike isprobati Note8.

Dizajn Galaxy Note8 temelji se na nasljeđu Galaxy uređaja, otporan je na vodu i prašinu (IP68), a pisati možete čak i kada je zaslon mokar.

Osim toga, Galaxy Note8 nudi skeniranje šarenice za poslovne korisnike. Na primjer, za korisnike koji rade u zdravstvu, građevinarstvu ili javnoj sigurnosti i koji se nađu u situaciji da trebaju otključati telefon, a da ne mogu prijeći prstom preko ekrana ili skenirati otisak prsta. Kompatibilan je sa Samsung DeX dodatkom koji pametni telefon pretvara u stolno računalo.

Pametni telefon Galaxy Note8 bit će u Hrvatskoj dostupan od 15. rujna, u crnoj i zlatnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7699 kuna. Prednarudžbe za uređaje u tijeku su od 23. kolovoza, kod domaćih operatera Hrvatskog Telekoma, Tele2 i Vipneta, kao i maloprodajnih partnera, eKupi, Elipso, Sancta Domenica i Smartson. Svi kupci koji prednaruče Samsung Galaxy Note8, u paketu će dobiti i Samsung DeX.

iZvor: zimo.dnevnik.hr

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •