90’s Mega Party – Dr. Alban u Boogaloo

11.02.2019.
Dr.Alban je obilježio devedesete i dance eru. Njegov zarazni hitovi i danas ne silaze iz etera radio postaja diljem svijeta.

Rođen kao Alban Nwapa, u dobi od 23 godine napušta rodnu Nigeriju i odlazi na obrazovanje za stomatologa u daleku i hladnu Švedsku, gdje i danas živi. Kako bi financirao studij, počinje raditi u poznatom stockholmskom klubu „Alphabet Street“ kao DJ te pomalo stvarat vlastitu glazbu.

Vrlo se brzo pročulo za Albana Nwapu, neobičnog i zanimljivog DJ-a koji često pjeva uz muziku koju pušta. 1990. godine snima debitni album „Hello Africa“, koji obara sve rekorde prodaje – gotovo milijun prodanih kopija diljem svijeta. U tom trenutku uzima „stage name“ Dr.Alban, kao kombinaciju imena i titule za koju se školuje.

DR.ALBAN @ BOOGALOO
Predgrupa ELLA
02.03. od 21 h
90′ MEGA PARTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DJ Mlaky
After u Maloj Dvorani – 80′ Part by Tomi Phantasma

EARLY BIRD 100 kn
REDOVNA CIJENA 120 kn
NA DAN KONCERTA 140 kn

Objavio je 7 studijskih i jedan kompilacijski album, od kojih je poslijednji snimljen 2008.godine.
Najnoviji singl „Hurricane“ i dalje odražava njegov prepoznatljiv žanr, spoj eurodancea i reggea.

No, najviše nas, ipak zanimaju njegovi planetarno poznati hitovi uz koje smo skakutali po diskotekama devedesetih, poput „It’s my life“, „Hello Africa“, „One love“, „Sing Hallelujah“ i mnogi drugi.

Uz Dr.Albana, nastupit će i jedna od naših kraljica devedesetih – Ella, koja će biti dijelom ovog 90′ mega partyja i zagrijat nas hitovima poput „Iza ponoći“ , „Nisi ti bez grijeha“, „Povedi me“ i drugih. Support act by DJ Mlaky i DJ Mrx, zaokružit će ovo dance večer, koje će se nastaviti u Maloj dvorani sa 80′ Party by Tomi Phantasma.

Early bird ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kn samo putem Entrio sustava, te redovna cijena ulaznice od 120kn putem Entrio i Eventim sustava, i na blagajni kluba(od 10-16h), Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Ulaznica na dan koncerta 140 kn!

QRCode