Alesso predstavio novi ljetni hit „Sad Song“

25.06.2019.
„Ono što ovu pjesmu čini posebnom kontrast je glazbe i teksta. Možete se izgubiti u ritmu koji je plesan i veseo, a tekst donosi tužniju, emotivnu priču. Mislim da to pokazuje koliko je ljubav složena te koliko je lako izgubiti se u njoj.“, komentirao je Alesso.

Utjecajni producent i DJ prošlu je godinu obilježio hitom Remedy koji je ušao u Billboardov izbor najboljih dance pjesama prethodne godine.

U međuvremenu je predstavio mixtape pod nazivom „Progresso Volume 1“ te njime obilježio povratak house korijenima, a sada nam u suradnji sa sve popularnijom TINI donosi romantičan dance hit „Sad Song“.

Pjesmu je otpjevala talentirana pjevačica i glumica TINI,  čije su pjesme samo tri godine nakon objave debitantskog albuma skupile više od više od dvije milijarde streamova. Za singl „Sad Song“ objavljen je lyric video koji je u manje od tjedan dana pregledan više od 300 tisuća puta-

Alessandro Lindblad glazbenu je karijeru započeo u rodnom gradu Stockholmu. Ljubav prema instrumentima i skladanju pokazao je još u ranom djetinjstvu, postepeno razvijajući snažan interes prema dance glazbi. Prvi EP naziva “Alesso” objavio je 2010. godine te je tim izdanjem zadobio i pažnju producenta i DJ-a Sebastiana Ingrossa (Swedish House Mafia). Iste je godine dobio još jedno veliko priznanje – popularni medij DJ Magazine uvrstio ga je na popis 100 najboljih DJ-a današnjice.

Predan rad i talent omogućili su mu i nominaciju za nagradu Grammy, a pokazatelj njegove kvalitete svakako je i platinasti singl “Calling (Losing My Mind)”, koji se našao na prvom mjestu Billboardove Hot Dance Club Songs ljestvice. Isti je uspjeh postigla njegova suradnja s popularnom Šveđankom Tove Lo – “Heroes (We Could Be)”.

 

QRCode