Damir Ludvig All night u Depo klubu!

02.02.2017.
Ludvig je stalni član i i od 2005. predavač na Dj Akademiji. Suosnivač je i rezident najdugovječnije klupske večeri Astralis, koja ulazi u svoju 20 godinu postojanja.

11. veljače u zagrebačkom klubu Depo, legendarni zagrebački DJ i producent Damir Ludvig, predstaviti će svoj izbor glazbe u jedinstvenom sedmosatnom setu.

Ludvig se je svojim glazbenim produkcijama našao na radijskim programima stotinjak svjetskih zemalja, a u svojoj je dugogodišnjoj karijeri DJ-a nastupao u gradovima kao što su New York, Los Angeles, Tokyo, Berlin, London, Tel Aviv itd.

Maratonski setovi su Damirova specijalnost, a bogatim je autorskim repertoarom dokazao sposobnost snalaženja u različitim žanrovima elektroničke glazbe.

  • Obožavam duge setove u kojima mogu širinu mojeg glazbenog ukusa – tvrdi Damir.

Počevši od sporih skladbi na etiketi Café del Mar, preko Tech House zvuka na etiketi Toolroom, Progressive House  singlova na etiketi Clinique Recordings, pa do Techno singlova na etiketi Plattenbank , Ludvigova  su djela uvijek u koraku sa kvalitetom na svjetskom nivou. U samo proteklih godinu dana objavio je više od 30 izdanja, a svaku slobodni trenutak provodi u studiju.

Suosnivač je i rezident najdugovječnije klupske večeri Astralis, koja je ove godine napunila 19 godina, a filmski je producent i scenarist u Americi trostruko nagrađenog dokumentarca Astralis – Institucija, koji je popratio razvoj ove vrhunskog programa elektroničke glazbe.

Želiš biti Dj i upoznati Ludviga?

Prijavi se na Dj Akademiju!

Klub Depo ponosno predstavlja Ludvigov nastup kojim će Damir još jednom dokazati svoje vještine za DJ pultom i odvesti publiku na putovanje miješajući glazbene novitete, raritete i klasike.

Vidimo se na plesnom podiju!

 

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •