DEEJAY.HR party u Zagrebu. Prvi nastup ima i ponajbolji iz DJ Akademije!

03.06.2017.
Izabrali smo club Vaj Faj jer želimo promovirati underground scenu na što više mjesta i pružiti priliku mladim dj-ima za dokazivanje, ali uz priznata i dokazana imena kakvi su DAMIR LUDVIG i JAY-C. Uz njih nastupaju mlade nade koje su učile upravo od pve dvojice kroz predavanja na Dj Akademiji.

DEEJAY.hr je već 17 godina online. Pokrenuli smo web portal, Radio,Televiziju, Deejay Records i Dj Akademiju. Organizirali smo mnoštvo partija s priznatim velikanima kao što su Marco Bailey, Umek, Valentino Kanzyani, Craig Valsh, Niels van Gogh, Petar Dundov, Miss Sunshine, Teo Haouda itd.

Facebook event

Nakon Varaždina i prije ljetne turneje, u petak, 09.06.2017., nastavljamo u zagrebačom clubu ”Vaj Faj” sa Damirom Ludvigom uz Funk Groove.

Nakon gostovanja u Varaždinu, predstavljamo Vam drugi po redu party ove godine u organizaciji portala www.deejay.hr koji iza sebe u proteklih 17 godina postojanja ima niz projekata poput Radija i Televizije Deejay, izdavačke kuće Deejay Records te prve hrvatske dj škole – Dj akademije. Izdali smo nekoliko CD kompilacija kojom promoviramo domaće producente elektronske glazbe. Objavili smo vlastitu produkciju pod nazivom ”Overloop”. Živimo samo undergroud sound! 

___________________________________________________

DAMIR LUDVIG
Jedan je od umjetnika čija je kvaliteta potvrđena uvrštenjem na najpoznatiju svjetsku kompilaciju ambijentalne glazbe “Cafe del Mar”. Damir je jedini hrvatski DJ koji nastupa u elitnim svjetskim klubovima kao što su Roxy (New York), Plussoda (Atena) i Lust (Tokijo), a dva put je nastupio i na najvećem svjetskom festivalu Love Parade (Berlin), gdje je svirao pred više od 500 000 okupljenih. Rezident je i jedan od osnivača projekta Astralis.
Podupire rad Dj Akademije, čiji je član i predavač od prvoga dana. Radijski urednik i novinar (Plavi radio). Ludvig u suradnji s Goranom Štetićem (Stelar), stoji iza tri studijska albuma suvremene plesne glazbe koji su objavljeni na Tajvanu, u Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

___________________________________________________

JAY-C
Utemeljitelj i vlasnik DJ Akademije. Profesionalni DJ od 1993. g., a već 1994. osniva piratsku radio postaju u Zagrebu “Radio Deejay”. U produkcijskom timu ”Overloop” zajedno sa Ivanom Matkovićem (Dj Fredy Bee) ima niz izdanih house i techno uradaka, objavljenih u vlastitoj izdavačkoj kući. od 1995. – 2005. godinabio je radijski urednik i voditelj sa jednom od najslušanijih emisija elektronske glazbe ”Spacetime” (Otvoreni radio, Radio Martin). 4 godine vodio emisiju ”Dance up” na Zagrebačkom radiju. Sredinom 2000. g. osniva i pokreće portal radiodeejay.hr u sklopu kojeg nastaje i prvi hrvatski internet radio RADIO DEEJAY te izdavačka kuća Overloop records. U karijeri bilježi preko 150 velikih partyja sa poznatim facama kao što su Marco Bailey, Umek, Valentino Kanzyani, Craig Valsh, David Morales itd. Valja izdvojiti MTV Valkana beach gdje je nastupao 2003. i 2004. Bio je nezamjenjivi rezident Astralisa na V.I.P. house flooru 2001. – 2002. Pokretač je i prve hrvatske internet televizije – Deejay TV. Sredinom 2004. osmišljava i pokreće objavljivanje dvostruke CD kompilacije kojom ss e na osnovu natječaja promoviraju hrvatski producenti elektronske glazbe pod nazivom ”spacetime”, u izdanju Dancig Beara, Otvorenog radija i portala. deejay.hr
Njegov glazbeni stil je funky- tech house.
___________________________________________________

DETRON
Mladi perspektivan DJ, koji je svoje umijeće mixanja iskovao upravo na DJ Akademiji, kao polaznik 14. generacije. Nakon završetka nastave,
prepoznat je od strane raznih barova i klubova u Varaždinu, Zagrebu, Čakovcu i drugim gradovima sjeverozapadne Hrvatske i šire. Nastupao je
i na dvije ljetne turneje DJ Akademije, 2015. i 2016. godine u Šibeniku, na Korćuli i u Splitu. Najznačajniji nastupi prošle godine bili su warm-up partiji u splitskom Legends Clubu u vrijeme Ultra Music Festivala, beach barovima na otoku Korčuli, šibenskom Makari klubu itd. Ove godine je nastupio na službenom Forestland partiju u Metalac Baru u Čakovcu.
___________________________________________________

Ch Da
Najmlađi od sudionika, ali s velikim entuzijazmom i ljubavi prema elektronskoj glazbi. David ima 17 godina, rođen je u Zagrebu i trenutno je jedna od prerpektivnijih polaznika 20. generacije Dj Akademije. Upravo njegov osebujan smisao za profinjeni techno zvuk kao i napredno pokazne vještine i znanje na dj pultu dali su mu pozivnicu za njegov prvi javni nastup zahvaljući Dj Akademiji.

 

___________________________________________________________________________

Deejay.Hr party u VŽ klubu ”68”  – 27.05.2017.

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •