DJ Akademija nastupa na Artikuliranju

06.05.2014.

DJ Akademija je dobila poziv za sudjelovanje na još jednom javnom događanju i to centru grada Zagreba.

Naime, od 10. – 17. svibnja na Strossmayerovom trgu održava se ARTIKULIRANJE na kojem će se za glazbeni dio svakoga dana uz mnoge druge izvođače brinuti polaznici DJ Akademije između 17-22 sata.

Artikuliranjem se želi na nepretenciozan način približiti građanima kulturu i umjetnost. Artikuliranje želi obogatiti zagrebački javni prostor, zanimljivim i atraktivnim kulturnim sadržajem. Iz samog naziva može se izvući da se radi o Artikulaciji, stoga su organizatori odlučili da poznati hrvatski umjetnici iz različitih područja podjele s posjetiteljima svoje misli, djela, navike i naravno neke neočekivane činjenice i događaje iz svojih života i na taj način se izartikuliraju.

Više informacija na službenom facebooku.

Artikulanti koji će se otvoriti posjetiteljima podijeljeni su u parove ili grupe da se i sama artikulacija malo začini. Družit će se i otkrivati o sebi Larisa Lipovac Navojec s braćom Navojec, bračni par Krešo Dolenčić i Ana Tonković Dolenčić, svima poznati zabavljač Mario Petreković s slikarom Denisom Brajčićem, ekstravagantni Mile Kekin s Mimom Simić, pjevačica Natalie Dizdar s arhitektom Nikolom Filipovićem, fadistica Jelena Radan s poznatim hrvatskim kuharom Andrejem Barbierijem, jazzist Matija Dedić s dizajnerom Davorom Bruketom, svestrana Maja Posvec s glumcem Ozrenom Grabarićem i mnogi drugi artikulanti.

Artikuliranje će također pružiti građanima i uživanje u besplatnom, ali bogatom glazbenom programu. Neki od glazbenih artikulanata bit će bendovi Detour, Mayales, Ljetno kino, Tom & the Twisters, zatim intimne i ugodne zvukove Matije Dedića, Jelene Radan i mnogih drugih više ili manje znanih hrvatskih izvođača.

Ponudu Artikuliranja nadopunit će i kućice gdje će građanima biti na raspolaganju HDD (Hrvatsko dizajnersko društvo), RaZGlednica, Pun Kufer, Perleraj, S7, Filip Gordon Frank i Sudar, Vintage house i DJ Akademija. Kao i uvijek, ovakvi događaji ne bi bili potpuni bez ića i pića za koje će se pobrinuti Rakijarnica, Bistro Apetit City, Lari & Penati, Hole In One, Gablec i Beer house.

Artikuliranje je otvoreno svaki dan od 11 do 23 sata. Artikuliranje umjetnika počinje u 19 sati, a glazbeni program od 21 sat.

Vidimo se na Artikuliranju!

QRCode