DJ Akademija osigurala free upad za Umeka!

08.12.2015.
UMEK je jedno od najvećih imena elektronske svjetske scene. Nakon dugo vremena opet gostuje u Hrvatskoj, a u subotu, 12. prosinca veliki broj fanova željno iščekuje njegov nastup na Zg velesajmu.

“WINTER Music Conference nakon Miamija stiže i u Zagreb. WMC postoji već 30 godina u svijetu, te je jedno od najznačajnijih svjetskih klupskih događanja.

WMC će se održati 12. prosinca na Zagrebačkom Velesajmu s početkom u 22 h.

_____________________________________________________________________

Za ovaj party, Dj akademija je u suradnji sa organizatorima osIgurala nekoliko besplatnih ulaznica za svoje polaznike kako bi vidjeli i čuli na licu mjesta jednog od najpoznatijih i najpopularnijih Dj-a na svijetu.

_____________________________________________________________________

Uz main stage tu je i EDM zona (drugi stage) koji sa svojim programom starta u 17h i otvara ga mladi zagrebački DJ – ROOM 33, a uz njega će se izredati i  Bronxwon te MATRODA kao headliner. Program na ovom komercijalnijem warm up stage-u traje do 23h, kada program mainstage-a ponosno otvaraju B2B bosanske snage, a to su DJ LIK JAY i DJ BORG. Osim navedenih, za glavni DJ pult stat će i Lea Dobričić te Pete Dux & Brun Dux,  predstavnici poznate zagrebačke organizacije United Electronic Sound [UES] koji imaju privilegiju zatvaranja ovog spektakularnog eventa. Zanimljiva je i činjenica kako će svi setovi na main stage-u biti B2B izuzev UMEK-ovog.

Zanimanje za event je ogroman, zbog čega i ne čudi činjenica kako su early-bird ulaznice po cijeni od 75 kn rasprodane u rekordnom roku, baš kao i VIP ulaznice po cijeni od 150 kn. Karte se i dalje mogu kupiti po cijeni od 100 kn za regularnu ulaznicu (ili 125 kn na ulazu) te 200 kn za VIP ulaznicu. Ulaznice možete kupiti putem Entrio.hr sustava ovdje.

Organizatori su također dogovorili kolektivni prijevoz iz Slovenije, BiH, Srbije i Dalmacije.

“S tolikim iskustvom na party sceni, bilo je za očekivati da će Winter Music Conference probrati među najkvalitetnijim izvođačima ovog podneblja, kako bi se dostojno predstavila regionalna house scena”, javljaju nam iz organizacije.

Vidimo se na najvećem partyju 2015. u Zagrebu!

QRCode