Escape the City 2020

11.02.2020.

Udruga Sub Movements vraća se na obale Istre!
U sunčanoj Barbarigi pored Vodnjana očekuje vas treće izdanje Escape the City festivala.
Prošlo smo se ljeto okušali u prvom višednevnom izdanju festivala, gdje smo se suočili s velikim izazovima i prebrodili razne neprilike, no naposljetku su sve stvari sjele na svoje mjesto te smo svi zajedno doživjeli fantastično festivalsko iskustvo!
Snažna prijateljska atmosfera koja se stvorila na plaži Barbarige bila je jača od velike oluje koja nas je pogodila.
Ove se godine vraćamo snažniji, iskusniji i spremniji za još jedno petodnevno izdanje!

Braćo i sestre radnici u mašini babilonskoj, rezervirajte si godišnji od 22.07. do 26.07.2020. !

Velika novost ovogodišnjeg izdanja je crowdfunding kampanja, koja će krenuti od 1.3.2020.
Ovim putem pozivamo sve koji su sudjelovali na samom festivalu i koji se osjećaju kao dio Escape the City obitelji da nam pomognu u financijskom ostvarivanju ovogodišnjeg izdanja kako bi zajedno uspjeli ostvariti najbolji ljetni sound system događaj u regiji.
Kao što mnogi od vas znaju, svi veliki i dugogodišnji festivali su polako napustili naš poluotok tako da je upravo na nama (i vama) da održimo sound system kulturu i reggae/dub glazbu na visokoj razini kao i do sada.

Principi na kojima se bazira naš maleni festival su spoj modernog i tradicionalnog, umjetnosti i prirode, te društvene osviještenosti i zabave! Jedan od glavnih ciljeva ove manifestacije je umrežavanje udruga, organizacija i pojedinaca koji bi zajedničkim djelovanjem postigli izgradnju snažne zajednice utemeljene na solidarnosti, uzajamnosti i prijateljstvu. Ovim događajem želimo ljude izvesti iz grada i spojiti s prirodom.

Festival je koncipiran kao 100% ekološki osviješten – low waste festival. Radimo na tome da proizvedemo sto manje smeća i otpada, što nažalost nije slučaj kod većine festivala. Budući da low waste princip, kao takav, nije samo u rukama organizatora, pozivamo vas na suradnju.

Osim što nastojimo pružiti pravo i kvalitetno soundsystem iskustvo, duh i koncept ovog festivala namijenjen je i mladim obiteljima s djecom, (kojih je u našem krugu prijatelja sve više i više) koje će moći uživati u mnoštvu zanimljivih sadržaja za sve uzraste, a sve to u prirodi daleko od gradskih vrućina.

Kao i svake godine, očekuje vas bogat program raznolikih radionica i aktivnosti za sve dobi i ukuse koje ćemo uskoro objaviti.
Pratite Escape the City festival na društvenim mrežama za sve detalje o Crowdfunding kampanji, glazbenom programu, radionicama i predavanjima te nam pošaljite vašu email adresu ukoliko želite biti prvi koji saznaju sve novosti vezane za festival. Šaljemo jedan do dva newslettera mjesečno (nismo spammeri!)

U mjesecima prije samog festivala nećemo vas ostaviti žedne dobrog sound system sessiona, očekujte warm up, launch sessione u velikom stilu! Festival ćemo promovirati i susjednim državama u suradnji s dugogodišnjim prijateljima iz Austrije, Bosne, Slovenije i Hrvatske a tu je i par europskih gostovanja koje ćemo potvrditi naknadno!

Glavni promo party održati će se u Zagrebu 02.05.2020. u Klubu Željezničar, uz legendarnog gosta iz UK-a >>>>http://bit.ly/ETCPROMOZG. <<<<
Zasada toliko od nas, čuvajte se!
Escape the City obitelj

QRCode