Sensation / Adidas party

08.05.2017.

SENSATION EVENTS priređuje samo za Vas najluđu noć za pamćenje. Naš cilj je prirediti Vam nezaboravnu i najbolju atmosferu. To ćemo i ostvariti uz dosad najbolji program i temu partyja.

★ LOKACIJA★
Velika nam je čast ugostit Vas u svima dobro poznat klub po najboljoj EDM glazbi, u jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj  AQUARIUS CLUB

★ADIDAS THEME★
Odlučili smo za temu večeri uzeti ADIDAS. Svima dobro poznata marka bit ce dress code, uz to bit će još puno iznenađenja za sve koji dođu u Adidas majicama, kapama, tajicama, trenirkama, tenisicama. Ma sve na temu Adidasa je dobrodošlo.

★ ADIDAS NARUKVICE★
Uz temu partyja priredili smo Vam i mali poklon dobrodošlice. Prvih 200 ljudi će na ulazu u klub dobiti Adidas narukvice.

★DJ LINEUP★

DEKOVA – jedan je od najtalentiranijih i najuspješnijih s ovih prostora, godinama praćen po Zagrebačkim klubovima, trenutnom rezidencijom u elitnom Zagrebačkom klubu Opera, te nadolazećoj ljetnoj rezidenciji u klubu “Aquarius Zrce Beach”.
Njegovo ime krase izdanja na popularnim muzičkim izdavačkim kućama poput, Spinnin Records-a, Heldeep Records-a, Confession, Pinnacle Collective i ostalih.

MIKE&PETE – Mansion, Groove, Opera, Aquarius te ovo ljeto su na popisu za najbolji festival u Hrvatskoj Forestland.

BACK2BLACK – Aquarius, Opera, Deep club Makarska, Tropica club te Euphoria club na Zrću. Potpisali su ugovor sa izdavačkom kućom Tommy Boy (NY).

F-TALE – mladi DJ duo koji su se u kratkom vremenu, zbog svojih energičnih setova, probili na zagrebačku klubsku scenu.
Nakon određenih nastupa u Moonu i Aquariusu, dolaze začiniti našu večer.

★ DANCERS★
Sexy plesačice obučene u Adidas plesat ce za Vas cijelu večer, ali imamo i malo iznenađenje i za cure. Dolaze nam i plesači koji će Vas zabavljat i dignuti atmosferu do vrha.

★ PARTY LOPTE★
Svima dobro poznate lopte na napuhavanje uvijek su ispale kao hit. Zato ćemo bacati po klubu Adidas lopte na napuhavanje za što bolju zabavu.

★CO2 SHOW★
Pošto očekujemo vatrenu atmosferu, priredili smo vam i još više CO2 u puškama i topovima kako bi Vas rashladili tokom večeri.

★LIGHT SHOW★
Aquarius kao jedan od boljih klubova u Zagrebu ima najjačih light show.

★BALLOON DROP★
Jedna od onih ”malih” stvari koje začaraju večer, očekujte preko 500 balona koje ćemo ispustiti tokom večeri, naravno baloni će biti u bojama Adidasa.

★CONFFETI EXPLOSION★
Party nije party bez ogromne količine konfeta koji lete po klubu tokom večeri. Ovaj put ih je još više nego inače za najbolju moguću atmosferu do sad.

★PHOTOGRAPHY★
Znamo da želite biti slikani kako bi imali uspomenu sa dobrog partija ili jednostavno želite dobru sliku. Pa smo i tu želju odlučili ispuniti.

★REZERVACIJE★

VIP SEPARE GALERIJA
-polog 300 kn- uvjet 2 boce

SEPARE MAINSTAGE
-polog 200 kn- uvjet 2 boce

STOLOVI
-polog 100 kn- uvjet 1 boca

Za sve upite vezane uz party, ulaznice, rezrervacije i ostalo javite nam se na našu službenu stranicu Sensation Events ili ovlaštenim promotorima.

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •