Sunnery James & Ryan Marciano

13.02.2017.

Sunnery James & Ryan Marciano nisu uobičajeni house duo. Spajajući elemente housea, tribala, techna, electra, latino ritmova i još mnogo toga u svoju produkciju i DJ setove, njihove izvedbe čine se kao da gledaju i u prošlost i u budućnost.

Karijeru su probijali na nizozemskoj sceni te su postali jedni od najtraženijih house DJ-eva iz Nizozemske i stvorili ogromnu bazu obožavatelja koja ih je podržala i na međunarodnoj sceni.

Njih dvojica prijatelji su oduvijek, Sunnery je otvoreniji tip, Ryan rezerviraniji, a to je dinamika koja radi u savršenoj harmoniji i osigurava njihovu dugu i uspješnu karijeru i radni odnos.

Njihova prva izdanja krenula su 2009. godine, a njihov put bio je jasan, kao i međunarodne gaže koje su počele stizati. Spinnin’ Records uveo ih je na svoj popis 2011. Godine.

Izgradili su svoj show „Sexy By Nature“ koji je ubrzo postao pravi brend, s tjednom radio emisijom slušanom diljem cijelog svijeta te na njihovom SoundCloud kanalu.
Nastupali su na najatraktivnijim svjetskim lokacijama poput Los Angelesa, New Yorka, Miamija, Ibize, Azije i naravno Amsterdama.
Svake su godine gosti u najvećim klubovima i festivalima kao što su Tomorrowland, Ultra Music, Festival, Electric Daisy Carnaval, Creamfields, Create Los Angeles, LIV Miami, Marquee New York, Zouk Singapore i Ushuaia Ibiza.

Vidimo se 03.03. u Operi!

WARM UP: DJ DEKOVA
____________________________________________
ULAZNICE:

EARLYBIRD: 30 kn
STANDARD: 50 kn
VIP: 80 kn

Pretprodaja putem sustava entrio.hr: https://www.entrio.hr/event/sunnery-james-ryan-marciano-3939
____________________________________________
sj-rm.com
SOUNDCLOUD: soundcloud.com/sunneryjamesryanmarciano
TW: twitter.com/SJ_RM
FB: www.facebook.com/sunneryjamesryanmarciano/?fref=ts
IG: www.instagram.com/sj_rm/

Informacije i rezervacije: +385 97 667 6666

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •