Terry Francis (UK) / Boogaloo

02.02.2017.

Future Scope events

Boogaloo Zagreb / Small room
10.03.2017. / petak
Start 23:00

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

■ TERRY FRANCIS [Fabric | UK]
■ LIFE4FUNK
■ MATYA

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ako niste čuli za Terry Francisa možda još niste zaplovili u svijet elektronskih beatova kako ste do sad mislili. Gotovo svaki svjetski partijaner će na pitanje: “Koji vam je najbolji klub na svijetu?” odgovoriti: “Fabric u Londonu”. Što ako vam kažemo da je Terry Francis profesionalnu karijeru započeo upravo tamo, na licu mjesta, prve večeri otvaranja kultnog kluba Fabric.

Upravo tako; Terry je zaista jedan od pionira, ali je ujedno i svevremenski pustolov glazbenim pravcima, puteljcima i bespućima elektronske glazbe. Terry iza DJ-pulta napose stvara čaroliju mješavinom acid, trippy electro, funk, techno i groovy house zvukova. Zanimljiva je stvar kako je njegova bolja polovica tj. žena mu osnovala “klub podrške za žene DJ-eva” poradi njegova izbivanja što samo govori o njegovom angažmanu i opusu na svjetskoj sceni tijekom svih godina rada do dan danas.

1997. godine časopis “Muzik Magazine” proglasio ga je za najboljeg novog DJ-a što ga je jako iznenadilo jer je već tada imao iza sebe desetogodišnje iskustvo kao klupski DJ. S druge strane ovaj simpatični debeljko proglašen je i za engleskog ambasadora tech-house glazbe (ili kako je on zove “houseno”) te je postao glavna “svjetlost vodilja” i “heroj” engleske underground house scene.

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •