Zimski festival elektronske glazbe u Zagrebu

22.11.2016.
U subotu, 31. prosinca Zagreb 360° New Year's Eve u Arenu dovodi neke od najtraženijih svjetskih DJa na čelu s legendarnim Arminom van Buurenom

Doček Nove godine uvod je u cijeli tjedan vrhunske elektronske glazbe tijekom Croatia Winter Music Festivala koji će ugostititi tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta. Uz večernje partyje i svjetske DJ zvijezde, Festival donosi i dnevni program – međunarodni gaming turnir i Art & Design sajam na kojem će svoje radove predstaviti regionalni umjetnici i dizajneri.

a53133d5638d0b8bebd4

Program festivala starta spektakularnim novogodišnjim partyjem Zagreb 360° New Year’s Eve na kojem će uz Armina van Buurena, jednog od vodećih svjetskih DJa, kao poseban gost nastupiti i Sander van Doorn te MOTi, Julian Jordan, David Gravell i Juicy M. Repriza dočeka pod nazivom REPLAY u Zagreb dovodi fenomenalnu atmosferu 60-ih godina i hippie pokreta uz program Flower Power koji je nastao u Pachi na Ibizi, jednom od najpoznatijih svjetskih klubova elektronske glazbe.

U ponedjeljak i utorak, 2. i 3. siječnja Arena će ugostiti veliki međunarodni gaming događaj, Zagreb Gaming Arenu. Tijekom dva dana održat će se turniri u igrama League of Legends, FIFA i Overwatch, a poseban doživljaj bit će turnir u igri Hearthstone, koji u Zagreb dovodi neke od najboljih svjetskih igrača. Online kvalifikacije za turnir startaju uskoro, a zainteresirani se mogu prijaviti online putem ove stranice . Turnir je otvoren i za gledatelje, a karta po cijeni od 50 kn vrijedi za oba dana.

000959_33d753b8510da601ef45ebff50a0835c829f5e2d

U glazbenom dijelu programa u ponedjeljak će Arena biti u znaku HEARTA i nastupa Juliana Jordana i Davida Gravella. Utorak donosi LAUNDRY na kojem nastupaju Kura, Sick Individuals i Thomas Newson, a WRONG CROWD u srijedu predstavlja jednog od najtraženijih DJa 2016. R3haba i Feliya Jaehna. U četvrtak u sklopu programa TYLT nastupaju DJi izdavačke kuće Armada, a program Croatia Winter Music Festivala u petak će zatvoriti GIRAFFE WAREHOUSE PROJECT na kojem nastupa Florian Picasso. Vrhunska produkcija, besprijekoran zvuk i impresivni vizualni efekti te izvrstan line up koji čine neki od vodećih svjetskih DJa odličan su razlog da prvi tjedan 2017. provedete u zagrebačkoj Areni!

Karte za sve dane Croatia Winter Music Festivala mogu se nabaviti online u Ticketshopu i kod partnera (Atlas, Tisak Media i druga prodajna mjesta). Karte su u prodaji u nekoliko kategorija, a cijene za Zagreb 360° New Year’s Eve se kreću od 100,00 kn za 3. kat dvorane do 2.000,00 kn za VVIP zonu, odnosno restoran.  Upiti za VIP i VVIP karte mogu se slati na ovaj mail: vip@ultraeurope.com.  Cijene za ostale dane kreću se od 50,00 kn do 380,00 kn (VIP). Cijene po kategorijama i danima mogu se pronaći ovdje.

 

QRCode