Forestland festival 2014

01.06.2014.

Nakon iznimno posjećenog prošlogodišnjeg festivala „Forestland“, pozivamo Vas na ovogodišnje izdanje festivala, 9. Kolovoza u ŠRC Rogoznica, Vučetinec.

Smješten u prirodno bogat krajolik Međimurske županije, festival „Forestland“ je već u samome startu okupio veliki broj zaljubljenika u elektronsku glazbenu scenu, zaprimio iznimnu pozornost s medijske strane, te postao najposjećeniji te tematike na ovom području, a ovaj zanimljiv događaj ove će godine zasigurno privući i veliki broj publike iz cijele regije.

Uz brojne tematske sadržaje te vrhunsku audio/vizualnu produkciju, program ovogodišnjeg festivala upotpuniti će top DJ-i te producenti iz čak tri zemlje regije. Program će početi već u popodnevnim satima sa zanimljivim tematskim sadržajima za posjetitelje, dok će glavni dio spektakla trajati do ranih jutarnjih sati.

Kao posebnog gosta ovogodišnjeg „Forestland-a“ predstavljamo Vam poznatog DJ-a i producenta „Play-u“ iz Beograda, jednog od najtraženijih DJ-a regije, koji je sa svjetski poznatim imenima kao što su Rihanna, Shakira, 50 Cent & G-Unit, Busta Rhymes & Splif Star, Montel Jordan, DazEfex i mnogi drugi nastupao u najpoznatijim klubovima Europe.

Uz njega, na festivalu će nastupiti i tri gosta iz Slovenije – „Clay Clemens“, resident najpoznatijeg slovenskog kluba „Cirkus“ u Ljubljani te resident službenih Papaya i Ultra Europe Boat Party-ja, „TimoG“, DJ i predstavnik slovensko – hrvatskog klupskog programa „Stereo Night“, koji uspješno puni klubove regije, te „JuraS“, poznati DJ čiji nastupi u najboljim klubovima regije nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Uz navedene regionalne goste, predstavljamo Vam i brojne poznate hrvatske DJ-e i producente.

Z’Spin“ je hrvatski DJ i producent, te suvlasnik glazbene izdavačke kuće „Core Records“. Redovito nastupa u brojnim renomiranim klubovima hrvatske i okolice, te je resident najvećeg hrvatskog klupskog programa „Reunion“ u poznatom zagrebačkom klubu „Aquarius“.

Na „Forestland-u“ će od hrvatskih izvođača nastupiti također i poznati DJ Sasha Mikac, jedan od začetnika klupske scene u Međimurju, koji je svoju kvalitetu predstavio u najpoznatijim klubovima Hrvatske i okolice, te aktivno djeluje u afirmaciji sa mnogim renoniranim Dj-ima iz cijele regije.

Uz njih nastupaju i brojni domaći DJ-i, koji svojim nastupom redovito uveseljavaju publiku u brojnim hrvatskim klubovima, a to su „DJ Mario“, „Cobra & Stankoo“, „Nixou“, „Minich“, „Mishel E“, te „Nicola Moreno“.

Organizatori festivala „Forestland“ obećaju Vam nezaboravni spektakl koji će Međimursku županiju uvrstiti na turističku kartu top glazbenih manifestacija regije, a više informacija o samome festivalu i ideji možete saznati na službenim web stranicama www.forestland.hr

Pridruži se Forestland Facebook Event-u

QRCode