Hailee Steinfeld predstavlja ”Back To Life”

21.11.2018.
Pjesma će se naći na službenom soundtracku filma „Bumblebee“, u kojem talentirana Hailee tumači glavni lik.

Mlada pjevačica i glumica velikom brzinom postaje sve poznatije ime u pop glazbi, a tko ju do sad nije upoznao svakako to mora učiniti što prije! 

Njen najnoviji singl „Back To Life“ hrvatskoj je publici dostupan i u radijskom eteru.

Nošena sjetnim klavijaturama i prvoklasnom produkcijom za koju je zaslužan Jorgen Odegard (Imagine Dragons),  „Back To Life“ donosi zarazan refren kojemu se nemoguće oduprijeti. Singl je premijerno izveden na dodjeli MTV EMA glazbenih nagrada – koju je vodila upravo Steinfeld. 

Hailee Steinfeld rođena je u Los Angelesu, te je svoju glumačku karijeru započela u ranom djetinjstvu. Šira ju je javnost upoznala zahvaljujući ulozi u filmu „The Edge Of Seventeen“ i koja joj je donijela nominaciju za nagradu Zlatni globus. Svoj debitantski singl – „Love Myself“ predstavila je 2015. godine, a znamo ju i po hitovima „Starving“, „Most Girls“ i „Let Me Go“. U samo tri godine na glazbenim je platformama skupila više od dvije milijarde streamova, broj koji raste velikom brzinom svakim novim projektom kojeg predstavi.

Film „Bumblebee“ prequel je prvog dijela popularne franšize Transformers. Radnja nas vraća u 1987. godinu, te prati priču tinejdžerice Charlie (Steinfeld) koja na smetlištu jednog kalifornijskog grada pronalazi staru Volkwsagen Bubu, no ubrzo shvaća da se ne radi o običnom autu. Film u hrvatska kina stiže krajem prosinca ove godine.

QRCode