Hardwell će prenositi svoj događaj na internetu u 360°!

04.03.2016.
16. ožujka Hardwell sprema spektakl koji će cijeli svijet pratiti preko svojih uređaja. I to iz svih kuteva!

Robbert Van De Corput, svima poznatiji pod imenom Hardwell, prije nekoliko dana je najavio svoj mini-festival za vrijeme Music Weaka u Miamiju. Hardwell Presents Revealed je događaj, koji će 16. ožujka zaposjesti poznatu plažu, Nikki Beach.

Hardwella u industriji elektronske glazbe svi poznaju po tome, što samom sebi zadaje visoke ciljeve u karijeri, koje neki nikad neće dostići. Tako i ovim događajem koji je brendiran pod njegovom izdavačkom kućom. Kao i kod svakog velikog eventa, postojat će online prijenos uživo.

REVEALED-MIAMI-EDITION_SQUARE-1024x1024

Ali ovaj put Hardwell, prvi i jedini dosad donosi, 360° video opciju u Full HD rezoluciji. Dakle, putem svojih pomagala, bilo miša na računalu ili prsta na mobitelu, moći ćete se vrtjeti po prijenosu i uloviti svaki trenutak, iz svih gledišta, kao da ste na Nikki plaži. ‘Streaming’ će biti dostupan na svim velikim platformama kao što su iOS, Android, Apple TV i standardni web način.

Hardwell je zbilja na vrhuncu svoje karijere. I nakon dostignuća kao što su upis u Guinessovu knjigu rekorda za show u Indiji, dvije godine zaredom osvojenim 1. mjestom na DJ Magu te najviše nominacija na IDMA dodjeli nagrada u Miamiju, ovim će još više prisiliti svoje fanove da mu ostanu vjerni.

Ispod možete pogledati polaminutnu najavu onog što će biti dostupno uživo 16. ožujka.

QRCode