iPhone 8 također dobiva veći zaslon

12.02.2017.
Appleov sustav bi se dakako razlikovao od konkurentskih jer bi omogućio stvarno iskustvo bežičnog punjenja baterije. Naime, dosadašnja rješenja zahtjevaju da mobitel odložite na posebno postolje, dok bi se baterija iPhonea mogla puniti i s udaljenosti od 4,5 metara.

Nedavno smo imali prilike saznati kako će novi mobiteli iz serije Galaxy S dobiti veće zaslone.

Čini se kako se isti tretman sprema i za budući iPhone, iPhone 8.
Naime, prema prognozama analitičara idući iPhone bit će dizajnom potpuno drugačiji od dosadašnjih. Uz novi dizajn iPhone 8 bi trebao dobiti i veće zaslone od 5“ i 5,8“. Također prognoze spominju kako će novi zasloni sezati od jednog do drugog ruba uređaja.
Poznati analitičar Ming-Chi Kuo navodi kako će iPhone 8 biti u potpunosti izrađen od stakla (all-glass design) te kako će umjesto LCD zaslona imati OLED zaslon. iPhone 8 bi ujedno trebao biti i prvi iPhone sa zakrivljenim zaslonom. S druge strane Barclaysovi analitičari navode kako će home tipka s Touch ID-em biti integrirana u sam zaslon, a ispod zaslona bi svoje mjesto trebala naći i kamera FaceTime.

Novi iPhone 8 bi također trebao dobiti i mogućnost bežičnog punjenja baterije
Barclaysovi analitičari su malo oprezniji u prognozama pa napominju kako dizajn budućeg iPhonea još uvijek nije 100% potvrđen. No, ne bi bilo prvi puta da se obistini ona stara – gdje ima dima, ima i vatre.

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •