Ludvig za svoj rođendan dao priliku polazniku DJ Akademije

25.05.2017.
Ludvig je stalni predavač na Dj akademiji gdje je i zapazio Tonija kao jednog od najosebujnih u svojoj generaciji i već nakon 6 mjeseci pozvao ga da upotpuni njegov nastup u trenutno vrlo popularnom zagrebačkkom klubu gdje se vrti isključivo probrana elektronska glazba.

Damir Ludvig ovaj tjedan, u subotu, 27.05. 2017. u clubu Depo u Zagrebu slavi svoj rođendan. Tom prigodom dao je priliku polazniku 19. generacije koji će prije njega odvrtiti warp up. To je velika čast za Tonija krstiča aka Mr. Krinkle.

Facebook event

 

Time se nastavlja promocija polaznika Dj Akademije koji nakon završene nastave imaju mogućnosti nastaviti dalje uz ljude koje su upoznali neposredno na predavanjima.

Damir Ludvig

je umjetnik čija je kvaliteta potvrđena uvrštenjem na najpoznatiju svjetsku kompilaciju ambijentalne glazbe “Cafe del Mar”. Damir je jedini hrvatski DJ koji nastupa u elitnim svjetskim klubovima kao što su Roxy (New York), Plussoda (Atena) i Lust (Tokijo), a dva put je nastupio i na najvećem svjetskom festivalu Love Parade (Berlin), gdje je svirao pred više od 500. 000 okupljenih. Rezident i jedan od osnivača projekta Astralis. 

Podupire rad Dj Akademije čiji je član i predavač od prvoga dana. Radijski urednik i novinar (Plavi radio). Ludvig u suradnji s Goranom Štetićem (Stelar), stoji iza tri studijska albuma suvremene plesne glazbe koji su objavljeni na Tajvanu, u Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

QRCode
  • 39
  •  
  •  
  •  
  •