Martin Garrix priznao da je bio nervozan na turneji s Justinom

05.04.2017.
Martin Garrix priznao je ovo fanovima u nedavnom video klipu kojeg je snimo na balkonu svog hotela u Mexico Cityju.

Mlada nizozemska superzvijezda – producent i DJ Martin Garrix, izvojio je vrijeme za segment Ask Me Anything, a njegovi fanovi zaista ništa nisu izostavili u pitanjima.

Otkrili smo tako njegovu strast prema pizzi i voćnim sladoledima, a za količinu hrane i konzumiranje iste u Americi je rekao da je van kontrole.

Kad bi se mogao s nekim producentom zamijeniti na tjedan dana, to bi bio Skrillex za kojeg smatra da je genije i volio bi vidjeti kako mu mozak radi.

Radi i na vlastitoj liniji odjeće, ali ne žuri izbaciti je vani. “Za dobre stvari treba vremena”, kaže.

E da, ima i curu!

Najviše na turneji voli putovati s obitelji i prijateljima jer mu oni pomažu da se osjeća ušuškano, “to me čini jako normalnim i ne radim gluposti”.

Pozvao je svoju sestru da ide s njim na Ultra Miami pa se jako rastužio kad je odlučila raditi umjesto otići s njim.

Kad su ga pitali za turneju s Justinom Bieberom, ovo je rekao: “Zabavna stvar s turnejom je ta što nemaš pojma što očekivati. Kad nastupam solo, onda će doći Garrix fanovi, ali ovog puta sam bio jako nervozan jer sam znao da će biti puno Bieberovih fanova koji će samo čekati da on dođe. Ali kad sam pustio prvu pjesmu, energija koju nam je publika dala bila je super luda. Cijela turneja je bila prezabavna i možda ću je ponovo u budućnosti.”

Pogledajte cijeli intervju:

 

Izvor: mtv.com.hr

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •