Nicky Romero obradio svoj najveći hit ‘Toulouse’

23.08.2020.
Singl je u skladu s aktualnim 'future rave' zvukom koji počinje prihvaćati sve veći broj EDM velikana.

Već smo duboko zaglibili u 2020.-u te uz sve ludosti i nenormalne stvari koje se oko nas događaju, DJ-evi i producenti redaju nove stvari kao da se ništa nije promijenilo. Tako je i Nick Rotteveel, poznatiji pod scenskim imenom Nicky Romero, odlučio proslaviti 9. obljetnicu njegovog megahita koji ga je lansirao na vrh EDM scene brzinom munje, ‘Toulouse‘.

Službeni naziv remixa je ‘2020 Edit’, a Nicky je to i opravdao. Stvar je izdana na Spinnin Records etiketi, gdje je i originalna verzija bila predstavljena.

Singl je u skladu s aktualnim ‘future rave’ zvukom koji počinje prihvaćati sve veći broj EDM velikana. Ovo je novi podžanr mainstream zvuka, čijim se tvorcima smatraju upravo titan elektronske glazbe, David Guetta i njegov suradnik DJ/producent MORTEN. Oni su nedavno izbacili EP album posvećen isključivo ovom novom pravcu. Sličan EP je izbacio i Nicky Romero pod nazivom ‘Replica‘.

Izgleda da je trenutna situacija u svijetu inspirirala mnoge DJ-eve i producente na eksperimentiranje novim zvukovima, jer definitivno je scena unazad dvije-tri godine postala zasićena recikliranjem jednog te istog.

Poslušajte kako zvuči 2020.-a u Nickyjevom ruhu!

 

QRCode