Paul van Dyk dolazi u Boogaloo

04.09.2018.
Paul van Dyk će nastupiti u klubu Boogaloo u Zagrebu 26. Listopada 2018. Ovom prilikom će predstaviti svoj deveti studijski album „Music Rescues Me“ koji izlazi u listopadu.

Ovo će biti tek njegov drugi nastup Zagrebu.

Uz njega, nastupit će i sljedeći: James Cottle (novi talent na VANDIT Records iz UK), Woody Van Eyden (osnivač Heavens Gate-a i legenda trance scene koja djeluje već dva desetljeća), Pascal Sander (Heavens Gate Deep) i naš resident Corti Organ koji se može pohvaliti brojnim izdanjima na hvaljenom labelu od Armin Van Buuren-a A State of Trance i nedavnom suradnjom na (pjesmi) New Dawn s Andrew Rayelom (inHarmony Music).

Legendary je novi event brand usmjeren na elektroničku glazbu, a koji se sprema impresionirati vas s mnogim kvalitenim Line-Ups. Naš cilj je ugostiti legendarne umjetnike legendarnim ljudima čime ćemo zajedno kreirati jedinstvene uspomene.

Osnovan od strane glazbenog i umjetničkog menadžmenta iz Njemačke koji je već predstavio brojne dogadaje u klubovima i na festivalima pod brendom HeavensGate u Njemačkoj, UK, SAD, Korei, Indoneziji i Ibizi. S ovako dugim iskustvom u trance i house glazbi vrijeme je da predstavimo Legendary evente i Hrvatskoj.

Hrvatska klupska scena se prethodnih godina već dokazala kao savršena destinacija za kvalitetne evente poput ovih.

Jeste li spremni za legendarnu noć?

Ulaznice preko www.entrio.hr
Vrata se otvaraju: 22:30 h
Naši partneri: Enter Zagreb, Wiz Rentacar, Croatiaclubnews

QRCode