Poslušajte Marshmeloo “Here With Me” ft. Chvrches

12.03.2019.
Ta pjesma donosi zaraznu dance-pop atmosferu koja je Marshmellov zaštitni znak, a takav je ugođaj dodatno obogaćen upečatljivim glasom Lauren Mayberry, glavnim vokalom popularne škotske pop senzacije CHVRCHES.

Popularni američki producent i DJ Marshmello, te škotski synth-pop trio CHVRCHES već godinama individualno stvaraju energijom nabijene plesne hitove, a ovog su puta tu kreativnost iskoristili za suradnju. Rezultat toga je moćna pop himna “Here With Me” 

 Za singl je predstavljen i lyric video, koji je u tri dana skupio više od dva milijuna pregleda:

 Američki producent i DJ Marshmello široj se javnosti predstavio 2016. godine hitom “Alone”, čiji je službeni spot do danas pogledan više od milijardu puta. Glazbenik se nedavno upisao u glazbenu povijest kao prvi DJ koji je održao koncert u popularnoj videoigri Fortnite. Rolling Stone taj je događaj nazvao “revolucionarnim trenutkom u povijesti glazbe”.

Od njegovih brojnih preostalih postignuća vrijedi istaknuti i da se na Spotifyu redovito nalazi na jednom od prvih pet mjesta glazbenika s najviše streamova, kako je dobitnik MTV-jeve nagrade u kategoriji Najboljeg izvođača elektroničke glazbe, te da su njegovi nastupi diljem svijeta svakodnevno rasprodani.

 

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •