Simple Minds ponovno u Zagrebu

10.02.2014.
Škotski sastav nakon splitske Arene, 4. ožujka, stiže u zagrebački Dom sportova.

Škotski sastav Simple Minds nakon četiri godine nastupit će 4. ožujka ponovno pred hrvatskim fanovima. Nakon splitske Arene stižu u zagrebački Dom sportova.

Na aktualnoj “Greatest Hits” turneji Mindsi podsjećaju na svoj katalog hitova koji uključuje klasike poput “Don’t You (Forget About Me)”, “Alive And Kicking”, “Belfast Child”, “Let There Be Love”, “She’s A River”, “Glittering Prize”, “Mandela Day”, “Promised You A Miracle”, “Waterfront”, “Glitterball” i mnoge druge iz karijere duge 36 godina. Koncerti u Zagrebu i Skopju bit će jedine dvije svirke planirane u našoj regiji.

Simple Minds – Alive And Kicking

Simple Minds u Zagreb dolaze u postavi koja uključuje dva originalna člana – frontmena Jima Kerra i gitarista Charliea Burchilla – te bubnjara Mela Gaynora, klavijaturista Andya Gillespiea i basista Geda Grimesa.

Ulaznice po cijeni od 180 kuna u prodaju kreću od 5. studenog. Ta cijena ostat će aktualna do kraja godine, a od 1. siječnja podići će se na 200 kuna. Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cijena će im iznositi 230 kuna.

Prodajna mjesta: Dirty old shop, Dancing Bear Shop, Dallas Music Shop, sustav Eventima i glazbena knjižara Rockmark.

muzika.hr

QRCode