Timmy Trumpet izdao svoj prvi studijski album!

08.12.2020.
Australski DJ i producent Timmy Trumpet, ove je godine prvi put ušao Top 10 DJ-eva svijeta po izboru DJ Maga!

Slušaj Radio Deejay!

Australski DJ i producent Timmy Trumpet, ove je godine prvi put ušao Top 10 DJ-eva svijeta po izboru DJ Maga. No, to mu nije jedini razlog za slavlje jer je ovog tjedna objavio svoj prvi studijski album pod imenom ‘Mad World‘.

Pošto je najveći dio glazbene industrije ove godine bio prisiljen odgoditi sve nastupe uživo, velika većina je iskoristila priliku za rad u studiju. Toj ekipi se priključio i australski producent, kojem je ove godine bio upravo primarni cilj objaviti svoj albumski prvijenac.

Samo ime albuma u prijevodu na hrvatski znači “ludi svijet”, a upravo je i istoimeni singl posvetio dobu pandemije i svakojakih nedaća koje nas neprestano prate ove godine. Cijeli album se sastoji se sastoji od ukupno 18 pjesama, a prva i zadnja po redu su Intro i Outro akustične skladbe, koje su upravo prožete Timmyjevim zaštitinim zvukom trube.

Pregled čitavog albuma dostupan je na playeru ispod. Ako želite čuti čitave pjesme kliknite na Spotify logo u gornjem desnom kutu playera, koji će vas odvesti na vaš Spotify račun.

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •