V-MODA predstavlja novi zvučnik

20.03.2017.
V-MODA je predstavila svoj novi "remix" bluetooth zvučnik koji ujedino služi i kao pojačalo za slušalice, a cijeli je napravljne 3D print tehnologijom

Nakon tri godine istraživanja i razvoja s desecima inženjera i više od 50 prototipova, V-MODA najavljuje novo poglavlje svoje audio proizvodnje, “Remix” zvučnik.

U nešto više od 20cm širine, Remix je sposoban isporučiti fenomenalnu, V-Moda kvalitetu zvuka gdje god ide s nešto više od 10 sati trajanja baterije prije nego što trebaju puniti preko USB-C kablom. Tvrtka tvrdi d je on također i snažni on-the-go monitor savršen za mobilnu produkciju.

Osim toga, V-MODA-a Remix nudi ugrađeno pojačalo za slušalice kako bi podržao slušalice s više impedancije. Koristeći V-MODA VAMP tehnologiju, u zvučnik su ugrađena pojačala u vrijednosti od $200 te pruža zadovoljstvo i audiofilima bez da moraju dublje posegnuti u džep.

Uređaj podržava i povezivanje s Amazon Echo Dot i Google Chromecastom te se više Remix zvučnika mogu i lančano povezati za još jači zvuk. Da ne spominjem, u Remix je ugrađen i mikrofon s glasovnim asistentom poput Siri i “OK Google”, bez napora podiže iskustvo slušanja  gotovo  svojim postojećim uređajima.

Remix dolazi u elegantnom aluminijskim izdanju, ali i u varijanti napravljenoj od luksuzne veganske kože. Jedna od njihovih prodajnih točaka, osim tehničke snage, jest i potpuna prilagodba uređaja vlastitom ukusu uz razne “3D printed” predloške.

“Nakon razvijanja naših hvaljenih slušalica, došlo je vrijeme da se naš V-MODA zvuk razvije u nešto novo.  Već smo imali inovativne slušalice sa svojim svjetski poznatim zvukom, materijalima i personalizacijom: zašto ne bi zvučnik postigao iste ciljeve i dostigao istu viziju?

Sada, nakon tri duge godine razvoja, V-Moda-a REMIX je spreman – travel-friendly i kompaktan, a ipak s punoćom zvuka sviralo malom glasnoćom ili radio on punom snagom. To je povijesni proizvod jer je to prvi potrošački proizvod dostupna odmah gdje su sve površine prilagodljive preko futurističke aditivne tehnologije proizvodnje. “- Val Kolton, direktor V-MODE.

Na cijeni od $ 300, Remix zvučnik nije baš jeftin, ali znamo da  do sada V-MODA nije ništa osim izuzetna kvaliteta, a i radi  kao bluetooth zvučnik i pojačalo za slušalice. Remix zvučnik je miljama ispred bilo čega trenutno na tržištu. Posjetite  V-MODA.com za više informacija o ovom nevjerojatnom proizvodu.

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •