Video! Objavlljen Ultra Europe Aftermovie 2017

05.12.2017.
Ujedno su i prikazene sve ljepote Splita i Hrvatske kao turistićke zemlje. Spot je vrijedan, kako saznajemo, oko 100 000 eura.

Konačno je 04. prosinca objavljen dugo očekivani video kojim se dočarava sve što se događalo na ovogodišnjem Ultra Europe festivalu. “Više od 20 kamermana i 10 službenih fotografa stiglo je u Split četiri dana ranije kako bi prije početka festivala snimili destinaciju. Korištene su najsuvremenije red kamere koje mogu snimati u rezoluciji do 8K, a bili su tu i kranovi, steadycam, glidecam koji se spušta po žici, kako bi kadrovi bili što dinamičniji i atraktivniji.

Ovaj je film najbolja moguća pozivnica za sve one koji još nisu osjetili čaroliju i zaraznu energiju jedinstvenog destinacijskog festivala ULTRA Europe da se pridruže njegovim najvjernijim fanovima i krenu s pripremama jer je datum novog susreta već odavno poznat.

Sedmodnevna glazbena avantura očekuje nas od 5. do 11. srpnja 2018. godine i kreće u Splitu, a nakon Brača i Hvara završava na Visu. Uskoro će biti objavljena i imena prvih izvođača, a domaće Ultranaute obradovat će i vijest da će u prodaju biti puštene posebne regionalne ulaznice. Organizatori najavljuju i brojna druga iznenađenja i pogodnosti kako bi šesto izdanje bilo još bolje i spektakularnije. 

QRCode