Yakka otkriva nove dvije stvari!

27.02.2018.
Najava je to nadolazećeg album “After Beach”

Nakon nebrojeno singlova i EP izdanja, Yakkin prvi house album izlazi 30. Ožujka za beogradski Cruise Music, a ovom prilikom imamo zadovljstvo čuti dvije stvari – “Forever” i “The Last One” – koje su mali dio onog što nam “After Beach” donosi. Najavno izdanje već je dobilo ogromnu podršku vodećeg dućana za underground elektronsku glazbu – Traxsource koji je ”Forever EP” uvrstio u Weekend Weapons, Essential Jackin i Essential Nu-Disco sekcije plus veliki banner za jackin i nu disco sekcije.
Yakkino drugo najavno EP izdanje kojim nas priprema za album “After Beach” je vani.

Preslušaj i kupi!

Yakka – Forever EP [Cruise Music]Traxsource

Ovaj put otkrio nam je “Forever” – jackin house ljubavna veselica te “The Last One” – stvar nešto drugačijeg ritma od kojeg smo navikli i uistinu će biti poslijednja na albumu kao odjavna špica. Najavni EP kao i album izlazi za beogradski Cruise Music, a vec je dobio maksimalnu podršku Traxsource online glazbenog dućana koji je izdanje uvrstio u svoje featured selekcije: Weekend Weapons – pozicija #86, Essential Jackin – pozicija #16, Essential Nu-Disco – pozicija #11 te veliki banner na jackin i nu-disco sekcijama.

Podsjetimo da je prije ovog EP-a izašao i ”Ride My Unicorn EP” koji također sadržava dvije pjesme s albuma koje možete preslušati.

QRCode
  • 102
  •  
  •  
  •  
  •