Years & Years i Lost Frequencies stižu na Exit festival!

15.03.2017.
Britanska senzacija Years & Years , koja je brzinom svjetlosti osvojila svijet u proteklih par godina, upravo je potvrdila nastup na glavnoj pozornici EXIT festivala u petak, 7. srpnja!

Ovaj londonski trio svjetski mediji su jednoglasno proglasili jednim od najboljih novih bendova dok ih je NME nazvao “najvažnijim pop bendom 21. stoljeća”. Iza sebe već imaju rasprodane arene i nastupe na najvećim svjetskim festivalima, a do pojave još jedne zvijezde Exita, Rag’n’Bone Mana i njegovog albuma “Human”, upravo je “Communion” od Years & Years bio najbrže prodavan debi album ovog desetljeća! “Communion” je ujedno bio prvoplasirani na britanskoj listi albuma, kao i njihov najpoznatiji hit “King”, koji je po prodaji te godine iza sebe ostavio singlove Rihanne, Ellie Goulding i The Weeknda!

Na glavnoj pozornici Exita slušat ćemo njihove hitove “Shine”, “Desire”, “Take Shelter”, “Eyes Shut” i “Worship”, kao i nove pjesme koje pišu zajedno s elektro-pop ikonama Pet Shop Boys. A na glavnu pozornicu, i to iste noći kada nastupa i Alan Walker, dolazi još jedan majstor za hitove, belgijska superzvijezda Lost Frequencies! Njegovi hitovi “Are You With Me” i “Reality” koji broje stotine milijuna YouTube pregleda, osvojili su većinu najvažnijih europskih top lista. Nakon što je oduševio publiku na festivalima širom Europe, uključujući Sea Dance festival prošlog ljeta, na ovogodišnji EXIT dolazi s još nekoliko novih hitova među kojima su i “Beautiful Life”, te nova verzija kultnog hita iz 90-ih “What Is Love”!

Žestoko će ove godine biti na glavnoj pozornici jer nizozemske bass superzvijezde Noisia donose svoj novi show istog naziva kao i aktualan album “Outer Edges”. Nakon što je ekipa no.1 bass magazina UKF premijerno pogledala ovaj šou, u izveštaju su napisali da je toliko nadrealno dobar, da više nikad neće oprati oči poslije njega. A dobro upućeni u bass partyje na Exitu, za ovaj audio-vizualni spektakl kratko će vam reći: trenirajte kondiciju! Osim glavne, popunjava se i Fusion pozornica, koju uz kultne pankere The Damned, ove godine pohodi i jedna princeza, ali ne iz bajke, već iz njujorškog geta! Ravno iz španjolskog Harlema na tvrđavu stiže hip-hop tandem Princess Nokia čiji hit “Kitana” je danas neizostavan na svim tulumima koje drže do sebe! Ovaj projekt čine Destiny Ortiz, reperica čije su vještine došle do izražaja kada je njen zvuk preuzeo Chris “Owwwls” Lare, poznat po produkciji za Azealiu Banks.

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •